De ce sa aleg tamplaria din aluminiu

Sistemele de tamplarie din aluminiu reprezinta o alternativa mai costisitoare la PVC, insa si lista avantajelor este pe masura. Aluminiul este ideal datorita faptului ca propune o izolare termica si fonica, iar grosimea materialului se alege in functie de preferinta, insa intotdeauna asigura o stabilitate excelenta. Solutiile domeniului tamplariei se imbunatatesc de la un an la altul, astfel ca frecvent design-ul este unul modern, capabil sa indeplineasca toate cerintele clientilor.
Atat ferestrele, cat si usile din aluminiu sunt folosite in special in cazul cladirilor de birouri, iar nevoia unor sisteme complexe, cu o lunga durata de viata a facut ca producatorii sa isi imbunatateasca sistemele constant. De asemenea, aluminiul este compatibil si locuintele proprii, tot mai multi clienti optand pentru sticla termopan cu tamplarie din aluminiu deoarece, in ciuda costurilor mai ridicate, acestea pot rezista chiar si pana la 50 de ani.

Avantajele tamplariei din aluminiu   


Unul dintre marile avantaje ale aluminiului este faptul ca nu isi modifica culoarea odata cu trecerea timpului, indiferent daca se foloseste in spatiul interior sau exterior. De asemenea, intretinerea nu este una speciala, ci fiind nevoie doar de simpla stergere cu o carpa si detergent. Gama de gulori este una foarte larga, astfel ca se poate adapta cerintelor, iar rezistenta cladirilor nu este afectata de greutatea redusa propusa de aceste sisteme.

Caracteristici

In cazul unor cerinte speciale, clientii pot opta la cerere pentru etansarea automata a usilor, ascunderea balamalelor, blocarea pentru usile de evacuare, utilizarea prin intermediul telecomenzii, dar si controlarea accesului.

De asemenea, aluminiul asigura protectie impotriva musafirilor nepoftiti, fiind o solutie ideala pentru toate situatiile, atat la locuinta proprie, cat si in cazul cladirilor comerciale. Asadar, in ciuda faptului ca sistemele din aluminiu sunt mai costisitoare decat cele din PVC, clientii au parte de un confort sporit, durata de viata mai mare si calitate mai buna a materialelor folosite.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Iti doresti sa eficientizezi activitatea in atelier?

Vezi ca aici poti sa schimbi rapid un display

Cum se poate infrumuseta rapid orice spatiu?