Ceasuri ce pot fi folosite si ca telefon

Tehnologia a evoluat atat de mult in ultimii incat oricine isi permite astazi un ceas cu functie telefonica, care sa ii permita efectuarea sau preluarea apelurilor direct de la incheietura mainii, aspect ideal atunci cand ne aflam la volan sau avem mainile ocupate. Totul este posibil datorita microfoanelor si al speakerelor de calitate incoporate si care ajuta ca orice apel sa fie de calitate, fara bruiaje sau alte aspecte deranjante. In plus, in ziua de azi nu numai ca preturile sunt foarte bune, insa si gama este una diversificata, fiind imposibil ca cineva sa nu gaseasca dispozitive care sa incorporeze functiile cele mai importante si de folos in diferite situatii.

Functii

Tot la incheietura mainii pot fi accesibile si toate notificarile venite de pe retelele de socializare precum Facebook, Twitter sau Instagram si de pe WhatsApp sau Viber. Dar totul nu se limiteaza doar aici, iar cele mai multe smartwatch-uri au incorporate cateva functii de baza, precum termometru, alarma, agenda, controlarea camerei telefonului sau a muzicii, calendar si nu numai. Nu trebuie omise nici functiile dedicate persoanelor pasionate de sport, care isi pot monitoriza si imbunatati performantele prin intermediul pedometrului, masurarea batailor pe minut, afisarea vitezei de deplasare, a termometrului corporal si nu numai. La fel de importanta este odihna pentru orice persoana, astfel ca functia de monitorizare a somnului poate fi foarte folositoare.

Unde gasesc?


Un ceas cu functie telefonica, care sa permita inserarea unei cartele si sa functioneze ca un mini telefon, se poate gasi la toate magazinele dedicate, insa cei care isi doresc sa aiba acces la o gama completa si la preturi foarte bune, pot apela la cei de la iUni. Magazinul este online, astfel ca permite economisirea timpului in momentul alegerii unui model, fie dispozitivele pot fi testate in cadrul showroom-ului din sectorul 3 al capitalei.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Iti doresti sa eficientizezi activitatea in atelier?

Cum se poate infrumuseta rapid orice spatiu?

Orice pat are nevoie de o cuvertura frumoasa