miercuri, 12 iulie 2017

Locuintele se pot personaliza si cu stickere

Pentru ca o locuinta sa fie personalizata pana la cele mai mici detalii sunt foarte multe aspecte de care trebuie sa se tina cont, insa exista si optiuni accesibile pentru toate buzunarele, una dintre cele mai recomandate fiind optarea pentru design interior cu stickere. Acestea au devenit din ce in ce mai populare in ultimii ani intrucat reprezinta o alternativa la zugravirea traditionala, insa sunt disponibile si mai multe posibilitati, astfel ca cele mai creative idei vor fi si cele mai grozave.

Costuri minime

Bineinteles ca avantajul principal este faptul ca acestea implica costuri minime, preturile pentru stickere incepand de la cativa zeci de lei pentru cele mai mici si pot depasi 100 de lei in cazul celor care ocupa un perete intreg.

Pentru orice camera

In plus, acestea pot fi aplicate in orice incapere, de la dormitor, la living, bucatarie si nu numai intrucat modelele sunt foarte variate, de la citate motivationale, la diferite desene, logo-uri si multe altele. Cu alte cuvinte, este foarte usor ca locuintele sa fie personalizate pana la cele mai mici detalii.

Usor de aplicat

Un alt avantaj de care se bucura cei care apeleaza la design interior cu stickere este faptul ca acestea sunt foarte usor de aplicat, fara a fi nevoie de proceduri complicate sau de interventia specialistilor. Mai mult, se foloseste un adeziv special care nu lasa urme, motiv pentru care peretii nu vor fi deloc afectati, iar la indepartare totul va reveni la situatia initiala.

Durata de viata


De asemenea, durata de viata este mai mult decat multumitoare, intrucat stickerele rezista chiar si cativa ani in cele mai bune conditii, fara sa se deterioreze pe la colturi. Totul depinde de calitatea autocolantului folosit la sticker, iar la Colantari Design sunt propuse cele mai grozave variante din acest punct de vedere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu