O husa protejeaza mult mai bine salteaua patului

Pentru ca orice persoana ajunge sa doarma circa o treime din viata, este de la sine inteles de ce avem nevoie de cele mai bune conditii in dormitor. Astfel, trebuie sa investim intr-o saltea de calitate, pentru a ne asigura un somn odihnitor, dar si intr-o lenjerie de pat bine aleasa si in huse de saltea, ce pot fi vazute ca un strat protector si care tin la distanta bacteriile si microbii. Aparent, cele mai multe persoane nu dau importanta calitatii acestor produse, obicei care este o greseala, intrucat calitatea face diferenta in toate situatiile.

Materiale de calitate si intretinere simpla

Bumbacul este cel mai recomandat material in cazul huselor de saltea, intrucat acesta e placut la atingere, rezista foarte bine in timp, nu capata un aspect uzat si influenteaza considerabil somnul. Mai mult, aceste huse sunt si foarte usor de intretinut, iar toate regulile sunt mentionate direct pe ambalaj, astfel incat nici un client sa nu aiba probleme in acest sens. Asadar, in primul rand trebuie evitati detergentii de proasta calitate si inalbitorii chimici intrucat acestea pot ataca fibrele huselor. In al doilea rand, este important ca la masina de spalat sa fie setata o temperatura de cel mult 40 de grade pentru a nu exista riscul ca fibrele sa isi piarda din proprietati.

Unde gasesc?

Pentru ca putine persoane se bucura de suficient timp liber in ziua de azi, este mult mai simplu sa ne orientam catre magazinul online CasaNewConcept atunci cand ne dorim sa avem acces la huse de saltea de cea mai buna calitate.


Preturi mici


Nu numai ca produsele preferate se afla la doar cateva click-uri distanta, insa si preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, iar la comandarea unor produse in valoare de minim 399 de lei, transportul prin curier este din partea casei.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Iti doresti sa eficientizezi activitatea in atelier?

Cum se poate infrumuseta rapid orice spatiu?

Orice pat are nevoie de o cuvertura frumoasa