Certificare ISO rapida si la indemana

         Indiferent de specificul unei societati, de modul acesteia de infiintare sau de dimensiunile acesteia sau numarul de angajati, certificarea ISO se impune a fi obtinuta, datorita avantajelor pe care aceasta, in formele ei, o confera.

In primul rand, certificarea ISO, desi este folosita cu titlu generic, se refera la mai multe tipuri de certificari ISO, respectiv: ISO 9001 – sistemul de management al calitatii, ISO 14001 - sistemul de management al mediului, ISO 45001  - sistemul de management al sanatatii si sigurantei la locul de munca si ISO OHSAS 18001  - sistemul de management al securitatii si santatii operationale, ISO 22000 HACCP  - sistemul de management al sigurantei alimentului, ISO 27001 - sistemul de management pentru siguranta informatiei.

SICERT ofera asadar servicii de certificare ISO, pentru societatile din intreaga tara, avand in vedere ca avem o echipa complexa, cu oameni seriosi si profesionisti, specializati in obtinerea si acreditarea certificarilor ISO.

De altfel, societatea noastra este acreditata national si international in ceea ce priveste procedura de certificare. Astfel, indiferent de obiectul de activitate al societatii dumneavoastra, fie ca acesta este managementul, constuctiile, paza sau protectia, industria alimentara, agrara sau hoteliera, asigurare si altele, sau dimensiunea companiei, societatea noastra este partenerul care va va sustine si va va reprezenta, pentru obtinerea certificarii ISO de care aveti nevoie.

Suntem prompti si actionam in cel mai eficient mod. Societatea noastra garanteaza serviciile si obtinerea certificatului ISO in cel mai scurt timp posibil. In acest sens, consultatii nostri sunt specializati pentru fiecare solicitare, fiecare departament indeplinindu-si sarcinile in mod concret si eficace, obtinand timp si diminunand procesul de asteptare.

Serviciile pe care le oferim sunt la cel mai bun pret de pe piata. Suntem deschisi, eficienti si transparenti. Toate ofertele si pachetele noastre de servicii sunt negociate anterior, toate negocierile purtate fiind oglindite in contractul de prestari servicii pe care societatea noastra il va incheia cu compania dumneavoastra.

Pentru noi satisfactia principala este satisfactia clientilor pe care ii reprezentam, astfel ca ne dorim sa prestam servicii de inalta calitate, ceea ce am reusit de-a lungul intregii noastre experiente pe piata si asta ne face cei mai buni.

Suntem dedicati si seriosi. Cerem si oferim seriozitate. Suntem punctuali. Ne asumam cuvantul si ce ne propunem. Suntem eficace si prompti si garantam obtinerea certificarii ISO de care aveti nevoie in cel mai scurt timp posibil si la cel mai avantajos pret de pe piata.

De asemenea, consideram comunicarea si colaborarea cuvinte cheie in parteneriatul nostru, astfel ca este suficient sa ne spuneti ce anume aveti nevoie, pentru a sti ce trebuie sa facem. Mai mult decat atat, oferim consultanta profesionista in orice situatie sau problema aparuta la care v-ati impotmolit sau pe care nu stiti cum sa o gestionati.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Iti doresti sa eficientizezi activitatea in atelier?

Salonele de Masaj Erotic si Beneficiile lor

Orice pat are nevoie de o cuvertura frumoasa