Limarom, producător de uniforme de lucru pentru toate domeniile de activitate

 Conform părerilor tuturor clienților ale căror comenzi le onorăm de mai bine de 20 de ani, Limarom livrează cele mai calitative și aspectuoase uniforme de bucătari și nu numai. Pentru profesioniștii artei culinară realizăm costume care să se diferențieze de clasicul peisaj pe care îl întâlnim preponderent în bucătăriile din România. Am reușit să contură unele derivații inedite de la clasica tunică albă și am dat frâu liber imaginației în ceea ce privește combinațiile de culori, croiuri, cusături și accesorii.

Diversitatea specifică brandului Limarom prezentă și în bucătării

Cum am obișnuit până în prezent, propunem o gamă foarte largă de produse, cu o multitudine de modele, imprimeuri și culori în ceea ce privește atât uniformele și costumele pentru bucătari, cât și numeroase articole vestimentare ce se achiziționează, cum ar fi bonete, șorțuri, tunici și multe altele. Fie că preferați modele clasice, monocrome, fără prea multe artificii stilistice; fie că iubiți culoarea și sunteți mereu în căutarea unor printuri și nuanțe vii și vesele, Limarom asigură o varietate din care cu siguranță fiecare bucătar își va putea găsi o uniformă de bucătar potrivită. Toate produsele noastre sunt realizate din materiale calitative și extrem de rezistente în fața utilizărilor și spălărilor repetate. Acest lucru asigură faptul că materialele își vor păstra atât calitatea, cât și forma și culoarea, fără a prezenta urme de degradare în timp. În ceea ce privește componenta practică, am încercat să o îmbinăm cu cea estetică, în așa fel încât sistemele de închidere; nasturii, capsele sau butonii sau butonii să constituie nu doar un element practic, ci și un accesoriu. De asemenea, nici confortul sau libertatea de mișcare de care au atâta nevoie bucătarii în exercitarea meseriei lor nu au fost ignorate. Materialele utilizate au fost gândite în așa fel încât să asigure flexibilitate, dar și un mediu plăcut, permițând aerului să circule, pentru a nu stoca umiditate și căldură.


Uniformele Limarom, indicator de calitate

Uniformele pe care le producem vor aduce prestigiu restaurantului dumneavoastră și îl vor plasa în rândul restaurantelor de încredere, dat fiind faptul că avem în portofoliu o multitudine de restaurante de tot. Acest lucru se datorează faptului că brandurile care investesc în imaginea lor, sunt branduri care totodată au ca principale obiective îndeplinirea unor standarde înalte de calitate și oferirea celor mai bune servicii.

Proces de comandă simplu și rapid chiar și în cazul celor mai voluminoase comenzi

Fiecare comandă, indiferent de amplitudinea ei, va fi onorată cu promptitudine și profesionalism, calități care ne definesc pe deplin, oriunde în țară. Produsele furnizate de noi la preț de producător, fără adaosuri comerciale, vor ajunge la destinatar în cel mai scurt timp de la plasarea comenzii.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Iti doresti sa eficientizezi activitatea in atelier?

Salonele de Masaj Erotic si Beneficiile lor

Orice pat are nevoie de o cuvertura frumoasa