Afla totul despre certificarea 18001

O politică informată de securitate și sănătate în muncă este esențială pentru angajați, precum și pentru clienți și alte părți interesate care au nevoie de produsele sau serviciile dvs. Obținerea certificării de sănătate și siguranță prin OHSAS 18001 reflectă puternic angajamentul unei organizații față de angajații săi. Astfel, în România, ideea obținerii certificării OHSAS 18001 a inceput sa prinda contur.

Unele organizații implementează sisteme de management al sănătății și securității la locul de muncă ca parte a strategiilor lor de management al riscurilor pentru a atenua modificările legislative și pentru a-și proteja angajații.

Certificarea OHSAS 18001 permite companiilor să gestioneze riscul operațional și să îmbunătățească performanța. Aceste standarde oferă îndrumări cu privire la nivelul evaluărilor de sănătate și securitate și modul de gestionare mai eficientă a aspectelor de sănătate și siguranță ale activităților de muncă, ținând cont de prevenirea accidentelor, reducerea riscurilor și bunăstarea angajaților.

Certificarea OHSAS 18001 acoperă următoarele aspecte cheie ale unei companii/companii:

- Identificarea pericolelor, evaluarea riscurilor și controale critice

- Indeplinire cerintelor legale

- Resurse, roluri, responsabilități și puteri

- Competență, pregătire și conștientizare

- Comunicare, implicare și consultare

- Controlul functionarii

- Pregătirea pentru situații de urgență și simulare

- Măsurarea, monitorizarea și îmbunătățirea performanței

Cooperarea cu 4Consulting se adresează companiilor private sau organismelor publice care caută un partener responsabil care să ofere servicii profesionale și în timp util în vederea obținerii unui certificat de conformitate ISO. Certificarea ISO este o realitate în economia actuală, așa că pentru a se alinia la metodele de lucru de zi cu zi, atât companiile noi, cât și cele existente trebuie să implementeze sau să actualizeze după caz ​​un sistem de management eficient care să diferențieze companiile, mai ales acum, când concurența este atât de mare.

Ceea ce ne dorim este ca organizația dumneavoastră coordonată să fie certificată la unul dintre standardele internaționale (ISO 9001, ISO 14001 etc.) cu un efort minim. Am mai menționat că certificarea obținută va fi recunoscută la nivel național și internațional, în Europa și nu numai. Conform noii legi a achizițiilor publice, certificarea conformității va permite organizarea de licitații publice și datorită recunoașterii calității serviciilor oferite, un portofoliu larg de clienți.

Demonstrați-vă angajamentul față de sănătatea și siguranța angajaților printr-un audit de certificare a sistemului de management al securității și sănătății în muncă ISO 18001 de la 4Consulting. Cu noi, compania ta are acces ușor la companii de încredere, așa că merită să ne contactezi pentru a lucra împreună si pentru a lua în considerare cea mai bună ofertă pentru tine! Alege 4Consulting, pune calitatea pe primul loc, iti va aduce doar satisfactie!

 

 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Iti doresti sa eficientizezi activitatea in atelier?

Salonele de Masaj Erotic si Beneficiile lor

Orice pat are nevoie de o cuvertura frumoasa