Bomboane Baci, gust și rafinament specifice italienilor

Fiecare dintre noi a gustat măcar o data o bomboană Baci, iar dacă atunci a fost prima și singura data, cu siguranță gustul acela a rămas inconfundabil și niciun alt sortiment de bomboane nu a mai fost la fel de bun.

Mici, rotunde și extrem de delicioase, bomboanele Baci vă cuceresc papilele gustative încă de prima dată când le gustați, pentru că ele sunt atractive nu numai prin gust, ci și prin ambalajul pe care îl au.

De altfel, fiecare ambalaj este de culoare argintie, având imprimat pe suprafață o notă de dragoste, ce poate fi tradusă și adaptată în mai multe limbi de circulație mondială. Cei care s-au obișnuit deja cu gustul bomboanelor Baci sunt de părere că acestea sunt, de fapt, bomboanele îndrăgostiților.

Ideea  preparării  unui astfel de sortiment de ciocolată a   venit   din   necesitatea   prelucrării   resturilor   de  alune  obținute în urma preparării altor produse de cofetărie de la acea vreme.

În ceea ce privește  notele de dragoste, există o legendă și despre ele, așa încât, Luisa Spagnoli, s-a îndrăgosit de Giovanni   Buitoni   și   începuse  să-i   trimită   note   de   dragoste   pe   bucăți   de   hârtie,   pe   care   apoi   le-a împachetat în jurul ciocolatelor care trebuiau gustate. Prin urmare, acest fapt de natură romantică este cel care stă la baza unei idei de succes, care a pus bazele conceperii unui sortiment de bomboane care au avut un succes răsunător și peste granițele Italiei.  În zilele noastre, italienii denumesc bomboanele Baci ca fiind „ciocolata dragostei”.

Mai mult decât atât, văzând cât succes a avut cu aceste sortimente de bomboane, Baci a preparat un număr și mai mare de bomboane, dintre care una chiar cu cireșe, în loc de alune și cu umplutură de lichior în loc de ciocolată. Astfel, pasionații de dulciuri au continuat să cumpere și mai mult aceste bomboane care au scris povești de dragoste de neuitat, ele însele fiind memorabile prin gustul unic în lume.

În zilele noastre, pe piață sunt disponibile mai multe opțiuni de ciocolată clasică, extra neagră, ciocolată culapte și ciocolată albă. De asemenea, ca un element de noutate, trebuie să știți că ciocolata rosa pentru bomboanele Baci nu se obține prin intermediul coloranților artificiali, ci folosind o boabe de cacao speciale, numite rubin.

Așadar, bomboanele baci sunt cu adevărat un deliciu recunoscut la nivel mondial, iar dacă vreți să cumpărați chiar din România aceste bomboane italiene, la Market Saponella avem aceste produse, chiar la un preț foarte bun.  

Mai mult decât atât, nu rare sunt ocaziile în care avem perioade de promoții și reduceri, așa că, fii la curent cu tot ceea ce se întâmplă pe site-ul nostru și poți comanda produsele tale preferate la prețuri de zile mari.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Iti doresti sa eficientizezi activitatea in atelier?

Salonele de Masaj Erotic si Beneficiile lor

Orice pat are nevoie de o cuvertura frumoasa