Ochelarii cu camera sunt perfecti pentru spionaj

iUni comercializeaza o gama foarte variata de produse destinate spionajului, fiind locul potrivit in care oricine poate sa descopere cele mai noi si cele mai avansate din punct de vedere tehnologic gadget-uri, totul la preturi accesibile pentru toate buzunarele. La mare cautare in ziua de azi sunt ochelarii cu camera, intrucat acestia reprezinta atat un accesoriu necesar, fie ca e vorba de ochelari de vedere, fie de soare, insa camera incorporata este ideala pentru a captura imagini si sunet din orice spatiu. In plus, este foarte usor de anticipat care vor fi imaginile inregistrate, intrucat camera este orientata astfel incat sa captureze ceea ce vede utilizatorul cu ochiul liber.


Showroom iUni

Ochelarii cu camera pot fi descoperiti in showroom-ul iUni, ocazie cu care clientii vor fi siguri ca au facut cea mai buna decizie. In plus, au ocazia de a returna produsele in termen de 14 zile, iar daca se face o comanda mai mare de 499 de lei, atunci transportul prin curier este gratuit. In pachetele ochelarilor cu camera este inclusa si o laveta cu care lentilele pot fi sterse pentru a fi pastrate in cele mai bune conditii si sa reprezinte in continuare un accesoriu grozav pentru oricine.

Camera de calitate


Camera incorporata in ochelari este HD, astfel ca imaginile sunt de o calitate foarte buna, avand rezolutia de 1280 x 1080, in timp ce bateria are o capacitate ce variaza de la un model la altul, insa de cele mai multe ori poate inregistra timp de 120 de minute. In schimb, incarcarea completa a acesteia se face in cel mult o ora si jumatate, iar ochelarii sunt foarte usor de folosit de catre oricine. Memoria interna poate fi suplimentata printr-un card microSD de pana la 32 GB, in timp ce inregistrarile se transmit cu usurinta catre orice dispozitiv precum laptop, tableta sau smartphone. 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Iti doresti sa eficientizezi activitatea in atelier?

Cum se poate infrumuseta rapid orice spatiu?

Orice pat are nevoie de o cuvertura frumoasa