In 2016 femeile au preferatat incaltamintea din piele si imitatii de piele

Fiecare model de incaltaminte pentru femei poate sa spuna multe lucruri despre purtatoare, in comparatie cu restul hainelor sau cu geanta, iar din acest motiv este bine ca mereu sa luam in considerare mai multe aspecte atunci cand ne achizitionam o pereche noua de papuci. In sezonul de toamna – iarna nu trebuie sa uitam ca in continuare pentru o doamna eleganta si rafinamentul sunt esentiale si definesc feminitatea, dar in acelasi timp trebuie sa tinem cont ca orice pereche de pantofi comoda si care ne protejeaza de frig este cea mai buna alegere.

Animal print

In anul 2016 s-a continuat trendul in ceea ce priveste imitatiile de piele de animale, fiind de altfel unul dintre cele mai solicitate modele de incaltaminte pentru femei, atat pentru perioada rece, cat si pentru cea calda. Cei mai celebri designeri au aratat ca acest tip de pantofi poate fi asortat cu usurinta, desi pare cam greu de combinat cu diverse culori sau alte imprimeuri. In ceea ce priveste culorile, puteti alege cam orice nuanta, cele mai preferate fiind negru, gri, albastru si kaki.

Tocul cui

Cu toate stim cat de mult s-au purtat in ultimii 2-3 ani pantofii tip stiletto, insa cea mai atragatoare parte a lor este tocul cui care dau un rafinament special fiecarui outfit. Cu certitudine, un astfel de model de incaltaminte nu ar trebui sa lipseasca din garderoba unei femei, mai ales pentru faptul ca merge la blugi, rochii sau fuste, iar daca alegeti o culoare neutra, ii veti purta cu multe alte culori.

Stilul masculin


Pentru doamnele care nu isi doresc incaltaminte pentru femei cu toc, atunci o solutie ar fi sa se orienteze catre pantofii stil oxford, care au o tenta de masculinitate, dar in acelasi timp sunt excelenti pentru orice ocazie. In plus, veti scapa de disconfortul picioarelor obosite si o sa puteti purta papucii pe intreaga perioada a zilei, fiind in acelasi timp in pas cu moda.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Iti doresti sa eficientizezi activitatea in atelier?

Cum se poate infrumuseta rapid orice spatiu?

Orice pat are nevoie de o cuvertura frumoasa