Jaluzelele din aluminiu sunt ideale pentru cladirile de birouri

Jaluzelele din aluminiu reprezinta cea mai buna alegere pentru orice cladire, fiind o solutie la indemana tuturor, cu preturi accesibile si o gama foarte variata de modele, pentru toate gusturile. Astfel, acestea pot fi asortate cu usurinta cu alte elemente ale spatiului, in timp ce sunt disponibile numeroase culori. Fiind confectionate din aluminiu, acestea sunt foarte rezistente, isi joaca foarte bine rolul, acela de a controla luminozitatea si se pot adapta in orice mediu, de la locuinte, pana la sedii de firma, depozite, cladiri de birouri si nu numai.

Usor de folosit

Clientii au la dispozitie un sistem de actionare manual si unul automat, cele doua permitand rotirea jaluzelelor pana la 180 de grade. Varianta automata este mai costisitoare, insa aduce mai mult confort, in timp ce cea manuala este accesibila pentru toate buzunarele si permite ridicarea lamelelor.

Caracteristici

Tinand cont ca lamelele sunt vopsite in camp electrostatic, culoarea acestora este foarte rezistenta, fara a se pierde in timp, iar latimea poate sa ajunga pana la 25 de mm. De asemenea, grosimea variaza intre 20 si 40 de mm, in functie de preferinte, in timp ce culorile cele mai populare sunt alb, negru, portocaliu, rosu sau albastru.

Avantaje


Pe langa avantajul principal, cel estetic, astfel de jaluzele din aluminiu sunt accesibile pentru toate buzunarele, iar durata de viata este mai mult decat satisfacatoare, fiind asigurata de durabilitatea materialului. In plus, aluminiul este foarte prietenos cu mediul inconjurator, datorita faptului ca poate fi reciclat de nenumarate ori in decurs de peste 50 de ani. Mai mult, aceste jaluzele aduc confortul dorit in orice locuinta datorita faptului ca sunt foarte eficiente in controlarea luminozitatii din interior, insa aduc si intimitatea de care are nevoie orice spatiu. Pentru astfel de solutii, oricine poate apela la tamplarie-pvc-al.ro, unde gama este foarte variata si se gasesc solutii pentru preferintele tuturor clientilor.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Iti doresti sa eficientizezi activitatea in atelier?

Cum se poate infrumuseta rapid orice spatiu?

Orice pat are nevoie de o cuvertura frumoasa