In 2017 trebuie sa vizitam Chisinaul

Dacă vrei să vezi cu ochii tăi cum trăiesc frații noștri de peste Prut și să vizitezi un oraș frumos, Chișinău poate fi o opțiune! Ia-ți biletele de avion și bucură-te de o escapadă!
            Chișinău este capitala Republicii Moldova și un centru al tuturor evenimentelor importante. Este cel mai mare oraș din țară, dar în comparație cu marile orașe ale lumii este un oraș relativ mic. Este un loc frumos, prietenos cu clădiri vechi, dar și cu altele noi și moderne. Oficial, populația Chișinăului este de aproximativ 700.000 de locuitori și prin urmare, locația nu este prea aglomerată. Este un oraș în care predomină verdele, având o mulțime de spații verzi. 

            Istoria sa bogata datează din 1436, când a fost menționat pentru prima dată în documente. În timpul celui de-al doilea război mondial a fost aproape complet distrus, dar după cum vei vedea, în prezent, este plin de viață și mai viu ca niciodată.
            La Chișinău, ai posibilitatea de a vizita o mulțime de locuri de divertisment, cum ar fi teatre, cinema, săli de concert, galerii de artă, o mulțime de restaurante, baruri, cluburi de noapte, spa-uri, cazinouri și multe altele. Toate acestea sunt foarte aproape unul de celălalt. Este uimitor cât de multe ai putea vizita într-o singură zi, doar pe strada centrală Ștefan cel Mare. Acest oraș este foarte compact, și tot ce ai nevoie, poți găsi în centrul orașului. Poți vizita și cele 5 regiuni din Chișinău care sunt, de asemenea, destul de bine dezvoltate și organizate: Centru, Ciocana, Rîșcani, Botanica și Buiucani.
            Telecomunicațiile sunt destul de dezvoltate, așa că poți accesa internetul practic de pe toate străzile principale pentru că există o mulțime de Internet Cafe-uri peste tot prin oraș. Ai acces la un calculator, Internet, filme și căști pentru doar 2 lei pe oră. Oamenii din oraș sunt, de obicei prietenoși și vorbesc mai multe limbi. Cele de bază sunt româna (numită oficial moldovenească) și rusa care este folosită foarte des de către localnici atunci când vorbesc ei între ei. Tinerii de aici mai vorbesc și limba engleză sau franceză.

             Cu certitudine cele de mai sus te-au convins să vizitezi Chișinăul, așa că achiziționează-ți biletele de avion cât mai repede!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Iti doresti sa eficientizezi activitatea in atelier?

Cum se poate infrumuseta rapid orice spatiu?

Orice pat are nevoie de o cuvertura frumoasa