Masinile de curatat porumbul sunt usor de folosit de orice fermier

Chiar si persoanele care locuiesc in mediul rural se pot bucura de evolutia tehnologica intrucat exista o multime de aparate care ii pot ajuta in gospodarie, pentru a avea parte de mai mult confort si de numeroase alte avantaje. Astfel, niciodata nu trebuie sa lipseasca masini curatare porumb, care sunt ideale pentru ca sunt foarte practice, dar si usor de folosit. Aceste dispozitive functioneaza pe baza curentului electric, motiv pentru care pot fi utilizate in diferite spatii, alimentarea fiind la o priza obisnuita de 220V.

Usor de folosit

Modelele variaza, insa motorul de 3000 de rotatii pe minut poate fi mai mult decat suficient in majoritatea cazurilor, iar daca sunt folosite la eficienta maxima, aceste aparate promit o productie de circa 400 de kg pe ora, performanta care ar fi fost mult mai dificil de obtinut in alte conditii. Munca este usurata si datorita faptului ca motorul dezvolta o putere de circa 750W, iar porumbul poate fi folosit atat pentru boabele folosite la hranirea animalelor din gospodarie, cat si pentru a obtine malai. De asemenea, dimensiunile acestor masini de curatare porumb sunt compacte, fiind usor de pastrat in diferite conditii, fara a ocupa mult spatiu.

Specificatii


De exemplu, cel mai popular model de la magazinul online Scule Ucraina este Micul Fermier, al carui motor de 750W este mai mult decat suficient, in timp ce alimentarea se face la prizele obisnuite, iar turatia de 2800 promite eficienta. Intrerupatorul este unul obisnuit, motiv pentru care nu exista riscul ca acesta sa fie apasat accidental si sa opreasca procedura, in timp ce transmisia pe curea promite o fiabilitate de minim cativa ani. Prinderea pe picioare asigura stabilitate, in timp ce greutatea de putin peste 20 de kilograme presupune ca aparatele pot fi mutate cu usurinta dintr-un loc in altul al gospodariei.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Iti doresti sa eficientizezi activitatea in atelier?

Cum se poate infrumuseta rapid orice spatiu?

Orice pat are nevoie de o cuvertura frumoasa