Uite cum poate sa creasca compania ta


Toate companiile interesate de diferite modalitati de dezvoltare trebuie sa stie ca au la dispozitie diferite optiuni in acest sens, asa ca merita sa vezi aici detaliile cu privire la standardul SA 8000, care este foarte popular si cunoscut pentru avantajele sale aduse in toate conditiile. Acesta este recunoscut la nivel global si impune niste reguli pentru conditii decente de munca in toate sectoarele industriale, astfel incat angajatii ar trebui sa fie intotdeauna mai atrasi de a lucra pentru o companie ce a obtinut un astfel de standard. Asadar, sunt incluse noua elemente care protejeaza drepturile omenesti ale angajatilor incepand cu:

·       Munca copiilor
·       Munca fortata
·       Siguranta si sanatate
·       Libertatea asociatiilor
·       Discriminarea
·       Practicile disciplinare
·       Orele de munca
·       Remunerarea
·       Sistemele de management

Diferite avantaje
Asadar, companiile care obtin acest standard SA 8000 se vor bucura de mai multe avantaje, incepand de la dezvoltarea companiei si cresterea reputatiei, aspect care, bineinteles, atrage o multime de avantaje. In cazul in care este vorba despre o societate pe actiuni, standardul va duce la cresterea transparentei in cazul actionarilor, insa ajuta si la procesul de recrutare al angajatilor sau chiar productivitatea acestora intrucat au parte de conditii mai bune de lucru. Si la capitolul managament pot fi observate mai multe plusuri, dar si la performante, insa standardul poate fi vazut si ca o dovada a profesionalismului si a conditiilor ideale asigurate pentru angajati, care indeplinesc cerintele impuse la nivel global.

In acelasi timp se reduc riscurile de neglijenta ale angajatilor, este sustinuta viziunea corporativa care se construieste cu ajutorul loialitatii angajatilor, clientilor si partenerilor. Mai mult, companiile au ocazia si de a se dezvolta peste hotare intrucat, de exemplu, in cazul licitatiilor sunt impuse mai multe criterii stricte pentru selectia participantilor, iar unul dintre aceste standarde poate sa reprezinte o adevarata necesitate. De asemenea, se ajung la cele mai bune practici in cazul angajatilor care, bineinteles, vor fi cat mai productivi si vor invata cum sa lucreze cat mai eficient, ocazie cu care isi pot creste si implicarea, dar si motivarea pentru imbunatirea moralului.

Nu trebuie omis nici faptul ca orice companie va fi condusa in mod transparent, fara a fi favorizate anumite persoane, iar acesta este un mijloc ideal de a atrage noi clienti, cucerind noi piete si de a atrage noi investitori. In cele din urma va creste considerabil reputatia oricarei companii, ocazie cu care se poate depasi orice competitor direct prin profesionalismul depus. Nu in ultimul rand, toate aceste performante duc si la generarea unui venit mai mare, astfel ca va creste considerabil si profitul, sume suplimentare care pot fi reinvestite in companie si in conditiile de care au parte angajatii pentru ca acestia sa fie intotdeauna multumiti de locul de munca.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Iti doresti sa eficientizezi activitatea in atelier?

Cum se poate infrumuseta rapid orice spatiu?

Orice pat are nevoie de o cuvertura frumoasa