Vezi ca aici poti sa schimbi rapid un display


Suntem foarte incantati in momentul in care ne cumparam un telefon de ultima generatie, asa cum sunt cele din gama Apple, insa ce ne facem cand display-ul se sparge? Daca smartphone-ul a cazut pe o suprafata dura sau pur si simplu l-ati lovit facand ca sticla afisajului sa se fisureze, nu trebuie sa va faceti griji deoarece puteti opta pentru inlocuire display la prestigegsm atat pentru iPhone 8, cat si 8 Plus.

In general, atunci cand sticla iPhone-ului se sparge nu este o regula ca tot ansamblul de lcd si touch sa fie defectat, astfel ca veti avea nevoie de o schimbare display iPhone 8 sau 8 Plus, in functie de telefonul dumneavoastra. In cazul in care display-ul afiseaza culorile corect, iar digitizerul raspunde la comenzi, va fi nevoie doar de schimbarea geamului, care trebuie indepartat cu mare atentie de pe touchscreen. In plus, service-ul Prestige GSM ofera clientilor sai piese originale iPhone la cel mai mic pret beneficiind de garantie de 12 luni pentru persoane juridice si de 24 de luni pentru persoane fizice.
Nu este recomandata a se efectua acasa operatiunea de inlocuire a sticlei sau a display-ului deoarece se pot defecta si alte componente, toate acestea datorandu-se lipsei de experienta si a instrumentelor necesare montajului, acestea regasindu-se doar in service-uri gsm de specialitate.

Recomandarea specialistilor gsm este ca inlocuirea display-ului sa se faca intr-un timp scurt si la un pret extrem de avantajos, pe toate acestea regasindu-le la Prestige GSM.

Display-ul unui iPhone este una din cele mai importante componente ale telefonului, deoarece acesta va garanteaza vizionarea video-urilor, va ofera posibilitatea sa va jucati sau sa navigati pe internet. Mai mult de atat cu ajutorul display-ului puteti beneficia si de celelalte functii pe care acesta vi le pune la dispozitie.

Inlocuirea display-ului este extrem de dificil de realizat acasa, din aceasta cauza va recomandam unul dintre cele mai importante sedii de reparatii si inlocuire display pentru iPhone din Bucuresti, unde vi se garanteaza produse de calitate la preturi extrem de avantajoase. Inlocuirea display-ului este una dintre cele mai frecvente reparatii, deoarece multe persoane au ghinionul sa scape iPhone-ul din mana sau de pe birou, iar ecranul acestuia sa se sparga. In acest sens, nu aveti de ce sa va faceti griji, deoarece Prestige GSM este solutia pentru tine.

Poti sa vi la sediul service-ului din Bucuresti sau poti trimite telefonul prin curier, oricare va fi metoda aleasa de tine, Prestige GSM iti garanteaza ca vei avea parte de cele mai bune si sigure servicii posibile in domeniu.

Garantia oferita de service este de 90 de zile pentru reparatie, iar timpul de reparatie este redus la cel mai mic posibil, de doar 20 de minute, cu conditia programarii in prealabil folosind formularul de comanda de pe site, in care sa includeti in detaliu si problemele pe care le are telefonul.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Iti doresti sa eficientizezi activitatea in atelier?

Cum se poate infrumuseta rapid orice spatiu?

Orice pat are nevoie de o cuvertura frumoasa